Contact met ons opnemen

555-555-5555
mymail@mailservice.com

KAAS

WAAROM LAKENVELDERKAAS?

Omdat er nog weinig kaas geproduceerd wordt van dit unieke ras. De Lakenvelder koe geeft maar 5000 liter melk per jaar en is dus als melkkoe niet een rendabele koe. Door het vet en eiwit gehalte is er wel een smaakvolle kaas van te maken. Ik heb een boer gevonden met een 100% zuiver ras die ik een eerlijke melkprijs kan bieden. 

HOE WORDT DE KAAS GEMAAKT EN WAT MAAKT HET SPECIAAL?

In samenwerking met Hollandsche Meesters hebben wij een unieke kaas ontwikkeld met een geheel eigen smaak. Door het mooie vet en eiwit gehalte is er een smaakvolle en romige kaas ontstaan zonder gebruik van toevoegingen. Alle lakenvelderkazen zijn 12 weken gerijpt in een natuurkorst. De invloed van de rijpingsomgeving zorgt ervoor dat deze Lakenvelder kaas speciaal is van smaak. Hierdoor smaakt het heel anders dan bijvoorbeeld een gecoate kaas.

Share by: